Middag på Hotell Sillen

För sällskap om åtta personer eller fler erbjuder vi möjligheten att förbeställa en välsmakande supémeny.

Ni kan välja mellan en trerättersmiddag, tvårätters eller en varmrätt – helt efter era önskemål. Nedan hittar ni våra noggrant utvalda supéer att välja bland. Vi ser fram emot att få ge er en härlig matupplevelse i en trevlig och stämningsfull miljö!

Supé 1

Havskräfta från trakten
ört, citronzest, & vitlöksgratinerade havskräftor toppad med parmesanost, serveras med frasigt surdegsbröd

Oxe
Oxfilé från Kustcharken serveras med polkabetor & sparris, butternutcrème samt en timjanssås

Brownie
Krämig brownie i glas varvat med färskost och färska bär

Supé 2

Jordärtskockssoppa
Krämig soppa med rostas från Kustcharken & gulbeta

Torskrygg
Halstrad torskrygg med syrad vitvinssås, forellrom, palsternacka & potatispuré, västerbottenflarn, shisoört

Crème Brulèe
Klassisk Crème brûlée serveras med sorbet av äpple

MEJLA OSS HÄR FÖR ATT BOKA!

Denna meny behöver förbeställas, kontakta oss så hjälper vi er att skapa en fantastisk middagsupplevelse i vår härliga atmosfär!

Supé 3

Lax
Sotad laxloins med örter, ingefärsemultion, picklad gurka, parmesanchips

Flankstek
Brynt flank från Kustcharken serveras med rostade rotfrukter, pak choy, butternutpumpa, salladslök samt brynt smör med smak av ingefära, chili och vitlök, ponzukräm

Pannacotta
Vanilj pannacotta serverad med färska bär och kolacrunch

Supé 4 (vegetarisk)

Betor
Smörstekta betor med honung och nötbakad getost från trakten, shisoört

Spetskål
Ugnsbakad spetskål med stekt halloumi och valnötter samt en brynt smörsås