Middag på Hotell Sillen

För sällskap om åtta personer eller fler erbjuder vi möjligheten att förbeställa en välsmakande supémeny. Ni kan välja mellan en trerättersmiddag, tvårätters eller en varmrätt – helt efter era önskemål. Nedan hittar ni våra noggrant utvalda rätter att välja bland. Vi ser fram emot att få ge er en härlig matupplevelse i en trevlig och stämningsfull miljö!

Supé 1

Förrätt – Havskräfta från trakten

Ört, citronzest, & vitlöksgratinerade havskräftor toppad med parmesanost, serveras med frasigt surdegsbröd.

Varmrätt – Oxfilé

Oxfilé serveras med svartrot & sparris, butternutcrème samt en rödvinssås

Dessert – Citronsorbet toppad med Cava

Supé 2

Förrätt – Jordärtskockssoppa

Krämig soppa med halstrad pilgrimsmussla & vit sparris.

Varmrätt – Torskrygg

Halstrad torskrygg med syrad vitvinssås, forellrom, potatispuré, västerbottenflarn, shisoört.

Dessert – Klassisk Crème brûlé serveras med limesorbet.

Supé 3

Förrätt – Torsk

Lågtempad torskfilé, burre blanc, krasse, friterad potatis samt tångpärlor & dillolja.

Varmrätt – Hälleflundra

Halstrad hälleflundra, smashed potatis med örter, citron- & pepparrotscrème, vårlök, brynt smör.

Dessert – Cappuchinoglass serverad med färska bär och kolacrunch.

Supé 4 (Vegetarisk)

Förrätt – Betor

Smörstekta betor med honung och nötbakad getost från trakten, shisoört.

Varmrätt – Spetskål

Ugnsbakad spetskål med stekt halloumi och valnötter samt en brynt smörsås.

MEJLA OSS HÄR FÖR ATT BOKA!

Denna meny behöver förbeställas, kontakta oss så hjälper vi er att skapa en fantastisk middagsupplevelse i vår härliga atmosfär!