Middag på Hotell Sillen

För sällskap om åtta personer eller fler erbjuder vi möjligheten att förbeställa en välsmakande supémeny. Ni kan välja mellan en trerättersmiddag, tvårätters eller en varmrätt – helt efter era önskemål. Nedan hittar ni våra noggrant utvalda rätter att välja bland. Vi ser fram emot att få ge er en härlig matupplevelse i en trevlig och stämningsfull miljö!

Supé 1

Förrätt – Havskräfta från trakten

Ört, citronzest, & vitlöksgratinerade havskräftor toppad med parmesanost, serveras med frasigt surdegsbröd.

Varmrätt – Oxfilé

Oxfilé serveras med svartrot & sparris, butternutcrème samt en rödvinssås

Dessert – Citronsorbet toppad med Cava

Supé 2

Förrätt – Jordärtskockssoppa

Krämig soppa med halstrad pilgrimsmussla & vit sparris.

Varmrätt – Torskrygg

Halstrad torskrygg med syrad vitvinssås, forellrom, potatispuré, västerbottenflarn, shisoört.

Dessert – Klassisk Crème brûlé serveras med limesorbet.

Supé 3

Förrätt – Torsk

Lågtempad torskfilé, burre blanc, krasse, friterad potatis samt tångpärlor & dillolja.

Varmrätt – Hälleflundra

Halstrad hälleflundra, smashed potatis med örter, citron- & pepparrotscrème, vårlök, brynt smör.

Dessert – Cappuchinoglass serverad med färska bär och kolacrunch.

Supé 4 (Vegetarisk)

Förrätt – Betor

Smörstekta betor med honung och nötbakad getost från trakten, shisoört.

Varmrätt – Spetskål

Ugnsbakad spetskål med stekt halloumi och valnötter samt en brynt smörsås.

Kontakta oss här för att boka en välsmakande middag!