Middag på Hotell Sillen
För sällskap om åtta personer eller fler erbjuder vi möjligheten att förbeställa en välsmakande supémeny. Ni kan välja mellan en trerättersmiddag, tvårätters eller en varmrätt – helt efter era önskemål. Nedan hittar ni våra noggrant utvalda rätter att välja bland. Vi ser fram emot att få ge er en härlig matupplevelse i en trevlig och stämningsfull miljö!
Supé 1
Förrätt – Havskräfta från trakten
Ört, citronzest, & vitlöksgratinerade havskräftor toppad med parmesanost, serveras med frasigt surdegsbröd.
Varmrätt – Oxfilé
Oxfilé serveras med svartrot & sparris, butternutcrème samt en rödvinssås
Dessert – Citronsorbet toppad med Cava
Supé 2
Förrätt – Jordärtskockssoppa
Krämig soppa med halstrad pilgrimsmussla & vit sparris.
Varmrätt – Torskrygg
Halstrad torskrygg med syrad vitvinssås, forellrom, potatispuré, västerbottenflarn, shisoört.
Dessert – Klassisk Crème brûlé serveras med limesorbet.
Supé 3
Förrätt – Torsk
Lågtempad torskfilé, burre blanc, krasse, friterad potatis samt tångpärlor & dillolja.
Varmrätt – Hälleflundra
Halstrad hälleflundra, smashed potatis med örter, citron- & pepparrotscrème, vårlök, brynt smör.
Dessert – Cappuchinoglass serverad med färska bär och kolacrunch.
Supé 4 (Vegetarisk)
Förrätt – Betor
Smörstekta betor med honung och nötbakad getost från trakten, shisoört.
Varmrätt – Spetskål
Ugnsbakad spetskål med stekt halloumi och valnötter samt en brynt smörsås.
MEJLA OSS HÄR FÖR ATT BOKA!
Denna meny behöver förbeställas, kontakta oss så hjälper vi er att skapa en fantastisk middagsupplevelse i vår härliga atmosfär!