Middag på Hotell Sillen
För sällskap om åtta personer eller fler erbjuder vi möjligheten att förbeställa en välsmakande supémeny. Ni kan välja mellan en trerättersmiddag, tvårätters eller en varmrätt – helt efter era önskemål. Nedan hittar ni våra noggrant utvalda rätter att välja bland. Vi ser fram emot att få ge er en härlig matupplevelse i en trevlig och stämningsfull miljö!
Supé 1
Förrätt – Havskräfta från trakten
Ört, citronzest, & vitlöksgratinerade havskräftor toppad med parmesanost, serveras med frasigt surdegsbröd.
Varmrätt – Oxfilé
Oxfilé serveras med svartrot & sparris, butternutcrème samt en rödvinssås
Dessert – Citronsorbet toppad med Cava
Supé 2
Förrätt – Jordärtskockssoppa
Krämig soppa med halstrad pilgrimsmussla & vit sparris.
Varmrätt – Torskrygg
Halstrad torskrygg med syrad vitvinssås, forellrom, potatispuré, västerbottenflarn, shisoört.
Dessert – Klassisk Crème brûlé serveras med limesorbet.
Supé 3
Förrätt – Torsk
Lågtempad torskfilé, burre blanc, krasse, friterad potatis samt tångpärlor & dillolja.
Varmrätt – Hälleflundra
Halstrad hälleflundra, smashed potatis med örter, citron- & pepparrotscrème, vårlök, brynt smör.
Dessert – Cappuchinoglass serverad med färska bär och kolacrunch.
Supé 4 (Vegetarisk)
Förrätt – Betor
Smörstekta betor med honung och nötbakad getost från trakten, shisoört.
Varmrätt – Spetskål
Ugnsbakad spetskål med stekt halloumi och valnötter samt en brynt smörsås.
Kontakta oss här för att boka en välsmakande middag!